Vis enkelt innlegg
Gammel 26-11-09, 14:55   #7
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Hvor ligger skjæringspunktet mellom mengde fett og karbohydrater?

Opprinnelig lagt inn av jvb, her.

det er vel grunnen til anbefalingen om å holde seg til 15/20g på Ketolysekuren.

Jeg tror det heller er grunnen til at folk flest vil komme i ketose på denne grensa.

Jeg tenker også på det med OE's anbefalning av søttito gram kh om dagen, og ingen begrensning på fett (som som kjent begrenser seg selv). OE operer vel generelt til litt andre kh-kilder, men til syvende og sist så tror jeg et skjæringspunkt vil bli ganske individuelt.

Sånn jeg ser det så er det viktigste hvor karbohydratene kommer fra, er det karbohydrater som ikke får blodsukkeret til å øke veldig fort sånn at man får veldig mye sukker i blodet på kort tid, så er det heller ikke så mye insulin til stede for å igangsette en skikkelig fettlagring.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat