Vis enkelt innlegg
Gammel 28-11-09, 23:39   #4
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Sv: "Godtegrisene" - (tips til de med godtesug)

Hvordan lager dere den sjokoladen? Bare tar dere 50/50 av sjokolade og cocosa og smelter sammen i vannbad? Og så kan man helle det i isbitformer eller noe sånt antar jeg.

Jeg er allergisk mot nøtter, mon tro om det er noe annet jeg kan tilsette? Hmm...sjokolade med gele inni...det hadde vært noe!

__________________


Startet mandag 3. august 2009. Er faktisk ikke overvektig lengre
i beg. av februar 2010! Jobber med ønskekiloene nå.
Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat