Tråd: Sild til jul
Vis enkelt innlegg
Gammel 01-12-09, 08:57   #16
Dietta
Seniormedlem
 
Dietta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Buskerud
Alder: 59
Innlegg: 5.921
Dietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastiskDietta er bare helt fantastisk

Sv: Sild til jul

Opprinnelig lagt inn av Linemora, her.

Jeg har prøvet både fruktose, stevia og sukrin i tomatsilda.

Fruktosen virket dårlig, det ble en veldig kunstig smak.

Derimot sukrin virket veldigbra, Men måtte ha nesten 50% mer før det ble rett. Ingen her hjemme merket forskjellen.

Stevia var også supert. Men silda ble litt tynn, så jeg kommer til å prøve det igjen,men ha i mindre veske. Brukte omtrent 10 blader fra steviaplanten. Ingen her hjemme merket forskjellen, men gubben mente han fikk en lakrislingende ettersmak når måltidet var over.

Hvordan brukte/blandet du sukrinen til sausen ? Har jo så lyst på tomatsild.
Jeg hadde en gang stevia dråper, og kjenner til at man fåt stevia pulver. Blader har jeg ikke hørt om. Hvor fikk du tak i de, og tror du det funker med stevia pulver ?

__________________
Den som venter på no' godt.....
Dietta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Jeg er ikke tjukk - bare litt for kort.... Svar med sitat