Sv: Sild til jul
Opprinnelig lagt inn av Linemora, her.
Jeg har prøvet både fruktose, stevia og sukrin i tomatsilda.
Fruktosen virket dårlig, det ble en veldig kunstig smak.
Derimot sukrin virket veldigbra, Men måtte ha nesten 50% mer før det ble rett. Ingen her hjemme merket forskjellen.
Stevia var også supert. Men silda ble litt tynn, så jeg kommer til å prøve det igjen,men ha i mindre veske. Brukte omtrent 10 blader fra steviaplanten. Ingen her hjemme merket forskjellen, men gubben mente han fikk en lakrislingende ettersmak når måltidet var over.
Hvordan brukte/blandet du sukrinen til sausen ? Har jo så lyst på tomatsild.
Jeg hadde en gang stevia dråper, og kjenner til at man fåt stevia pulver. Blader har jeg ikke hørt om. Hvor fikk du tak i de, og tror du det funker med stevia pulver ?
__________________
Den som venter på no' godt.....
|