Vis enkelt innlegg
Gammel 05-12-09, 11:44   #1
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Imse sine linfrøknekkebrød med kli

2 egg
2dl vann
1/2-1ts salt
Rør lett sammen
3 dl knuste linfrø
1dl kli

Rør sammen, bre ut på bakepapir på et stekebrett og rut opp til knekkerbrød med kniv, pizzakniv el.l. Stek i ca 2 timer på 125grader med et redskap i tre i døra, slik at døra står på gløtt og knekkebrødene tørker. Stek til de er sprø og avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat