Vis enkelt innlegg
Gammel 14-12-09, 09:49   #2
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Google er vår venn

Jyttemel er et glutenfritt mel. Det finnes flere (2-3?) sorter. Et som er en blanding av råris, mais, bokhvete, betfiber og potetstivelse, og et som rett og slett er teff. Teff er en kornsort som dyrkes i Etiopia. Hvis du noen gang har smakt injera så er det laget av teff.

Jyttemel er vel noe lavere på karber enn hvetemel, teff'en har i hvertfall lavere GI. Men jeg ville valgt et annet mel dersom du er på ketolyse. Kanskje en blanding mellom glutenmel og fiberhusk?

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat