Vis enkelt innlegg
Gammel 16-12-09, 19:24   #1
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?

Jeg har sett i enkelte tråder at folk bruker Heistads sukkerfrie sjokoladepudding og vaniljesaus. Men hvis man lager den etter oppskriften blir det jo fort mye karber, pga melken.

Så, hva gjør dere egentlig? Bytter dere ut melken med fløte og vann, eller? På puddingen står det at det skal være 1 dl kaldt vann og 4 dl lettmelk, hvordan blir det hvis man bruker fløte?

Vaniljesausen skal lages med hele 7,5 dl lettmelk som kokes opp, blir det greit å bruke fløte og vann her? (og hvor mye)

Finnes det andre alternativer til vaniljesaus? Jeg har vaniljedråper, men vet ikke hvordan jeg skal bruke dem...

__________________


Startet mandag 3. august 2009. Er faktisk ikke overvektig lengre
i beg. av februar 2010! Jobber med ønskekiloene nå.
Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat