Brødskiver
Dette med brød til frokost sitter ganske godt implantert i min ryggmarg. Jeg har slitt med å finne gode frokost-alternativer.
Men her på lavkarbo har jeg funnet følgende oppskrift:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=27866
Jeg bruker finnello mozarella i denne oppskriften. Jeg synes den er desidert mest nøytral på smak av ostene jeg har brukt. Så lager jeg bare brødskiveformer av denne i stedet for en stor pizzabunn, putter dem i en pose og vips, så har man brødskiver til frokost. 
Nå slipper jeg i vri hodet for å finne frokostalternativer. Det som puttes oppå skiva har aldri vært noe problem her i gården rent karbohydratmessig. Et tynt lag brelett, et blad rapidsalat med (hjemmelaget) leverpostei, kjøttpålegg, ost, agurk, tomat, osv oppå. Eller nå i disse dager litt rester etter julemiddagen.
I like!
|