Vis enkelt innlegg
Gammel 28-12-09, 16:23   #4
hønselovisa
Juniormedlem
 
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 28
hønselovisa er på en erverdig vei

Sv: Hva er jbk-mel ?

Tusen takk for svar

Kan jeg også spørre om det finnes noe lavkarbo alternativ å erstatte mel med når man baker brød?
Jeg liker veldig godt oppskriften jeg setter inn under her,men må ha noe å erstatte rugmelet og havregrynene med

3,5 dl sammalt rug
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl kli
1 dl valnøtter
1 st salt

Putt alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.

1 ts honning
7 dl vann

Bland en teskje honning ut i vannet og hell oppi sammen med resten av blandingen.

Bland godt.

Ta deigen og fordel den utover to stekebrett
slik at de fyller hele brettet. Sett i ovnen 180 grader i ca. 10 minutter. Skjær de to store knekkebrødene i passe knekkebrødstørrelse, med en pizzaskjærer e.l.

Sett tilbake i ovnen og stek i 30 minutter.

Legg knekkebrødene på rist og sett i ovnen med døren litt åpen i ca 15 min. Da får du harde, sprø knekkebrød.

hønselovisa er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ikke bestemt enda Svar med sitat