Sv: Hvordan kombinere?
Jeg lagde ofte middager hvor jeg tilsatte litt fett, og daværende mann og ungene fikk f.eks. litt ris, pasta eller potet til.
F.eks. kunne jeg lage wok, det passer jo alle, så fikk de tilbehøret sitt. Fettet kunne jeg ta igjen ellers ila dagen, om det ikke passet seg til akkurat middagen.
Koteletter er jo greit, da kan man spise ulikt tilbehør. Stekt kylling likedan, jeg la ofte bacon rundt mitt. Ellers hendte det jeg lagde opp gryterett til resten, hvis jeg skulle spise noe de ikke trengte.
Her elsker ungene mye av lavkarbomaten. Guttungen får ikke nok av eggerøre, omelett osv, og ikke minst bacon. Kommer nok likevel til å lage litt egen mat til dem. F.eks. lager jeg ofte opp pastasaus fra bunnen, og fryser i porsjoner, kan jo bare fortsette med det nå, så kan de få pasta innimellom, er jo favoritten deres.
Men jeg kjenner til problemstillingen ja.
__________________
På tide å bytte signatur...?
|