Et fett?
Hei,
Jeg har akkurat startet min egen variant av lavkarbo-diet og leser inne på forumet her, men synes der er så mye informasjon + at denne dietten strider mot hva jeg alltid har trodd er normalt sunt kosthold (grønnsaker, frukt og fiber (brødmat), og lite fett). Jeg leser at det hjelper for mange som ønsker å gå litt ned i vekt så derfor vil jeg prøve.
Jeg lurer på følgende:
- Kan jeg spise "ubegrenset" av cottage cheese, vanlig ost uten karbohydrater, egg og bacon når jeg er på lavkarbo-diett?
- Kan en spise ubegrenset med grønnsaker eller bør jeg veie og telle karbohydrater?
- Ser at hvitløk inneholder mye karbohydrater, er det ingen som bruker dette i matlagingen av dere?
- Ødelegger jeg hele opplegget dersom jeg drikker vin i helgene?
- Er det viktig å få i seg smør, fløte og creme fraiche når en ikke spiser karbohydrater?
På forhånd takk for alle svar!
|