Tråd: Brødskiver
Vis enkelt innlegg
Gammel 10-01-10, 11:20   #11
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Brødskiver

Ja, margarin kommer ikke inn i huset her, kun naturlig fett. Legen og LCHF-forkjemperen Annika Dalquist kaller margarin for "fettindustriens hvite skokrem" eller noe sånt.
Jeg RØRER det ikke, skumle, skumle margarin. Her går det kun i meierismør, og man venner seg fort til smaken. Jeg brukte Brelett før (før 2002) og likte det godt, men nå får jeg frysninger bare jeg får litt margarin på tunga, det smaker faktisk som salt lim. Etter noen uker/måneder med meierismør, klarer du ikke å spise margarin altså.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat