Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-10, 09:32   #2
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Hvilket søtningsmiddel er best til baking?

Jeg f0retrekker splenda eller sukring, men synes begge kan gi grus0m ettersmak 0m du bruker f0r mye. Jeg bruker mindre søtning enn det 0ppskriftene 0ppgir f0r å ungå denne ettersmaken. 0g etter en tid på lavkarb0 smaker det meste søtt, så da trenger man ikke så mye søtning. 0g jeg har ikke f0r vane å spise kaker flere ganger i måneden... Hender jeg tar krem med 20-30g bringebær på til dessert, 0g da bruker jeg mindre enn 1/2ts splenda på 75ml fløte.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat