Sv: Favorittkrydder?
Jeg er så forferdelig glad i karri, så det bruker jeg så godt som alltid i sausen min. CF/kremfløte/seterrømme/kokosmelk med en dæsj fond (går mest i kyllingfond) og karripulver. Også godt å ta i bittelitt sambal oelek. Jeg vet at karri egentlig bare passer til kylling, men jeg synes det smaker godt til det meste, hehe.
Sambal oelek kan stå en god stund i kjøleskapet, og så har jeg også kjøpt hvitløk i chiliolje i glass. Det står at åpnet kan stå i ca 5 dager, men det er jo bare bullshit... Min har stått i to måneder, tror jeg, og den er fortsatt like fin.
Opprinnelig lagt inn av blåbær, her.
Timian på salt kjøtt! Bruker det i til komler, men funker supert på det meste av kjøtt!
Whaaat, det gjør vi også. Har ikke hørt om noen andre som gjør det før... Mormor begynte med timian i kompene.
__________________
 -smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!
Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
|