Ny på forumet, har noen spm.
Heisan!
Jeg har nettopp lest Dahlqvist bok om LCHF, og det hun sier appellerer veldig til meg. Jeg har alltid ment jeg har spist sunt, proppet meg med grønnsaker, frukt og brød, skydd fett som pesten og gått jevnt og trutt opp 20 kg i vekt siden jeg fikk hypotyreose i 2003. Nå kan nok hypotyreosen ta litt av skylda også, men jeg fikk en skikkelig aha-opplevelse da jeg leste boka.
Jeg har forsøkt meg litt denne uka, men jeg synes det er vanskelig å omstille seg. Jeg har gått ned vel en kilo allikevel, så jeg er jo fornøyd. Men jeg lurer litt på forskjellige ting.
Sashimi, hva med det? Det er rå fisk, sushi uten risen kan du vel si, jeg spiste det i går, men det er vel kanskje for magert?
Også lurer jeg på dagens frokost. Jeg spiste 2 ruller med 2gulostskiver og 1 stk hamburgerrygg, 8 paranøtter, 1 avokado med 1ss olje og en skje tran. Tilsammen, i følge matvareguiden, blir dette 76 g fett, 29 g proteiner og 1,65 g karbohydrater. Er dette bra? Dårlig? For mye protein?
Er ikke sikker på om jeg har plassert innlegget riktig, bare flytt det om det er feil.
__________________

|