Sv: Veiledning til en nybegynner
Takk for svar!
Jeg har en norsk versjon av boka ja. Og synes ikke den var så imponerendes, veldig lite oppskrifter til f.eks fase 1. En del sære retter var det også.
Jeg er veldig glad i alt som har med kylling å gjøre! Kyllingfilet og kyllingkjøttdeig er flittig brukt hos oss. Dette kan man vel bruke i induksjonsfasen(selv om det ikke er ekstremt fett i dette her)?
Det er ikke "dumt" hvis jeg spiser en del retter basert på det(kyllingkjøtt)?
Er det "lov" å spise salat til lunsj(vanligvis ville jeg jo hatt isbergsalat, mais, paprika, agurk, ananas i salaten, men mais og ananas er vel ikke lov?)?
Har sett på lenabeatrice.net at hun brukte pølse i salat(tror ikke hun hadde grønn salat i selve salaten ..), hvilke pølser vil dere anbefale (kyllingpølser ?)?
Beklager hvis jeg maser mye. Må ha det inn med teskje dette her Slik at jeg ikke gjør alt galt alt ved begynnelsen.
Hvis jeg IKKE spiser sånn der oopsiting, kan jeg spise ostekjeks til kveldsmat (de der som du har i mikrobølgeovnen og så blir det kjeks)? Med pålegg?
|