Vis enkelt innlegg
Gammel 26-01-10, 15:17   #4
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Noen spørsmål fra meg :)

Brelett og melange er IKKE smør! Smør er laget av fløte og ikke noe annet. Bretlett og margarin er laget av planteoljer og andre skumlerier, har fått flotte navn som et skalkeskjul for at de inneholder rester av aceton, besin mm og i tillegg inneholder de masse omega 6 som gir ubalanse mellom omega 3 og 6... Ikke bra.

Velg feteste variant for mindre karber, altså seter rømme, creme fraiche orginal, kremfløte osv. Ordet lett= mere sukker, mere stivelse og du skal holde deg unna.

Johannesbrødkjernemel får du på helsekost eller på apotek under navnet nestargel.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat