Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-10, 09:05   #1
FantasiJenta
Juniormedlem
 
FantasiJenta sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2005
Alder: 40
Innlegg: 26
FantasiJenta er på en erverdig vei
Unhappy

Går ikke ned mer, hjelp!

Hei.

Alt har gått så bra, men nå er det fullstendig stopp i vektnedgangen min. Eller, jeg har ikke gått ned ett gram siden 1. januar. Og idag hadde jeg til og med gått opp 0,7. Da blir jeg frustrert. Jeg har gått ned ganske mye, men jeg hadde jo ett håp om at jeg ville gå ned mer nå fremover for det er fortsatt mye som skal vekk. Også går vi mot sommer og..

Jeg spiser 4 måltider om dagen og jeg går tur 1-1,5timer 3-4 ganger i uken.

Jeg starter dagen med eggerøre, skinke og grønnsaker.
Middagen består stort sett av rent kjøtt eller fisk og grønnsaker
Mellommåltid har vært en 0,1% youghurt og en frukt (varierer veldig det måltidet her.. ofte tatt knekkebrød også)
Og kveldsmaten består alltid av salat.
jeg har hele veien hatt to måltider med knekkebrød, jeg tenkte forrige helg at det kanskje kunne være knekkebrødet som var problemet og kuttet ut dette i uka som har gått.. jeg har vel egentlig spist minimalt med KH siste uka, men da har jeg altså gått opp, så var nok ikke knekkebrødet likevel.

Noen som har erfaring med vektstopp her som har kommet igang igjen? 1 mnd uten at vekta rører seg er bare trist syns jeg.. Jeg jobber jo virkelig for å få til dette.

Edit: Jeg så igjennom vektnedgangen i boka mi og jeg har omtrent ikke gått ned noe siden lenge før jul faktisk.. har ikke tenkt så mye over det for jeg har hele tiden vært opptatt av å ikke henge meg for mye oppi vekta, men sånn er det altså. Og saken er den at rundt de tider sluttet jeg å røyke, kan dèt ha noe med denne stoppen å gjøre? Men kroppen må da vel ha normalisert seg etter 2-3 mnd uten røyk? Fortsatt like blank...

__________________


Sist redigert av FantasiJenta : 30-01-10 kl 14:16. Årsak: La til røykeslutten ;p
FantasiJenta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat