Vis enkelt innlegg
Gammel 02-02-10, 16:00   #5
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 58
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Mel-erstatning

Poengt med å gi deg oppskriften var jo at du kunne se hva man brukte dem til!
Du skjønner, vi er ikke helt enige her inne om hva som er best å bruke til hva!

Jeg klarer feks ikke bruke JBKM til å tykne saus, ikke det at det smaker så ille, men jeg syns konsistensen blir glatt og slimete og.....
Mens andre syns det blir veldig god saus om man bruker JBKM!

I noen oppskrifter kan man bruke fiberhusk og JBKM om hverandre, i andre blir det feil.

Noen bruker kruskakli i alt som likner bakevarer, jeg fikser ikke all tyggingen det gir! Men det er godt med litt i noen av oppskriftene!

Skjønner du nå at det ikke er så lett å gi konkrete tips til hva du kan bruke hva til?

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat