Sv: Mel-erstatning
Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.
Poengt med å gi deg oppskriften var jo at du kunne se hva man brukte dem til!
Du skjønner, vi er ikke helt enige her inne om hva som er best å bruke til hva!
Jeg klarer feks ikke bruke JBKM til å tykne saus, ikke det at det smaker så ille, men jeg syns konsistensen blir glatt og slimete og.....
Mens andre syns det blir veldig god saus om man bruker JBKM!
I noen oppskrifter kan man bruke fiberhusk og JBKM om hverandre, i andre blir det feil.
Noen bruker kruskakli i alt som likner bakevarer, jeg fikser ikke all tyggingen det gir! Men det er godt med litt i noen av oppskriftene!
Skjønner du nå at det ikke er så lett å gi konkrete tips til hva du kan bruke hva til?
Åååå, såpass enkelt ja!! 
Nei da sjønner jeg jo seff at det ikke er noe fasitsvar!
Man må altså bare prøve litt selv å se hva som funker og blir spisbart.
Har kjøpt ketolyse bakemix i dag og skal teste litt med den også.
Må ha noe annet enn egg og bacon til frokost nå kjenner jeg! 
|