Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-10, 10:48   #1
grotingeling
Seniormedlem
 
grotingeling sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Askøy
Alder: 52
Innlegg: 5.300
grotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt avgrotingeling har veldig mye å være stolt av

Ting du ALDRI skal gjøre når du lager mat

Dette fant jeg i min bestemors gamle kokebok;

16 ting du aldri skal gjøre når du lager mat
1 : Bruk margarin i stede for smør
2 : Tenk vanskelig
3 : Tro at andre kan bedre enn du kan
4 : Prøve å være noen andre enn deg selv
5 : Bytte ut god kraft med buljongpulver
6 : Ha det travet
7 : Bruke lett-produkter i stede for ekte rømme, helmelk, fløte, majones, ost og andre meieriprodukter
8 : La fisken få 1 minutt ekstra for å være sikker
9 : Pynte tallerkenen med agurk, tomat og salat
10: Marinere fint kjøtt, spesielt av vilt
11: Bruke mange ingredienser
12: Bruke mer en 3-4 elementer i hver rett
13: Ha en vinslant i sasen til slutt, for å få en god vinsaus
14: Starte med salt
15: Tro at et fint navn gir fin/god mat
16: Tro at du kan lage det beste alle vet


Må si dette høres ut til å passe veldig godt inn i lavkarbo-filosofien, og min bestemor forholdt seg bevist eller ubevist til disse punktene hver dag - og god mat det fikk vi alltid hos henne

__________________
"The past is history, the future is a mystery, but today is a gift — that’s why they call it ‘the present’"


grotingeling er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intermittent Fasting/LCHF Svar med sitat