Vis enkelt innlegg
Gammel 08-06-04, 19:15   #7
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Heeei Geisha !

Beklager at jeg var sen i avtrekket her !
Vi tar først brødet. Du kan spise det under induksjonen, men som gv1 sier, det anbefales ikke for de første 14 dagene. De bør være så "rene" som mulig. Hvis du lager brød av Atkins brødmix, så spis iallefall aldri mer enn 2 skiver pr dag i begynnelsen. (Syns du forresten det er godt ?? Jeg syns det smakte ..... pyton).

Skulle gjerne satt opp en 14 dagers meny til deg, men det tar så vannvittig med tid at det har jeg desverre ikke tid til. Jeg strever litt med å komme ajour om dagen, - har nettopp hatt familiebesøk i 14 dager og er på etterskudd med ALT ! Og så kommer pekefingeren det er referert til. Gar du lest boka ?? Hvis du har den engelske utgaven står det menyforslag for en uke + masse oppskrifter i den. På hjemmesiden til Atkins står og mange forslag. Nedenfor et utdrag. Alt kan ikke kjøpes/lages her, men det gir deg en ide om hvordan en meny kan se ut.

Bare husk masse grønnsaker og masse vann - (jada, det og LES BOKA er mine kjepphester). Har middag på komfyren. Skal fintenke litt og komme tilbake senere !!



Opprinnelig lagt inn av atkins.com

One-Week Induction Menu

To make it easy to do Induction for two weeks with no missteps, follow this menu for the first week, then repeat it for the second week.

SUNDAY
Breakfast
1½ slices Zucchini Frittata,
2 ounces cream cheese
Lunch
Broiled cheeseburger
Large mixed green salad with two tomato slices
Dinner
Cajun Pork Chops
Sautéed kale with garlic
Snack
Controlled carb vanilla shake

MONDAY
Breakfast
Two scrambled eggs
Two turkey sausages
Lunch
Greek salad made with Romaine lettuce, half a tomato, feta cheese, olives and dill vinaigrette
Small can of tuna
Dinner
Veal Piccata
Sautéed spinach
Gelatin dessert made with sucralose, topped with whipped cream
Snack
Controlled carb strawberry shake

TUESDAY
Breakfast
Crustless Quiche
Two tomato slices
Lunch
Chicken salad served over chopped cucumber, radishes and watercress
Dinner
Maple Mustard-Glazed Salmon
Sautéed broccoli with red pepper
Small green salad with vinaigrette
Snack
10 to 20 olives

WEDNESDAY
Breakfast
Smoked salmon and cream cheese rollups
Two hard-boiled eggs
Dinner
Broiled steak
Lightly Spicy Turnip "Fries"
Arugula and Boston lettuce salad
Snack
Turkey, Romaine lettuce and mayonnaise rollup

THURSDAY
Breakfast
Western omelette with green salsa
Lunch
Vegetable broth with shredded white radish
Shrimp salad over greens
Dinner
Turkey Cutlets with Green Peppercorn Sauce
Cauliflower-Leek Puree
Gelatin dessert made with sucralose, topped with whipped cream
Snack
1 ounce Swiss cheese

FRIDAY
Breakfast
2 ounces melted mozzerella cheese with Two Bran-a-Crisp® crackers
Lunch
Chef’s salad with blue-cheese dressing
Dinner
Pork burgers
Creamy Red Cabbage Slaw
Broiled portobello mushrooms with sesame oil
Snack
Mocha granita

SATURDAY
Breakfast
Whitefish salad
Two tomato slices
Lunch
Ham, spinach and cheese omelette
Mixed green salad
Dinner
Herb Roasted Chicken with Lemon
Buttered green beans
Panna Cotta
Snack
Celery stuffed with Roasted Garlic and Vegetable Dip

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat