Vis enkelt innlegg
Gammel 08-02-10, 21:50   #1
Shrinking Line
Medlem
 
Shrinking Line sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Østerrike
Innlegg: 277
Shrinking Line er ny på veien

Parmesan/bacon-burger - (Bilder)

Denne kom i stand av at jeg prøver å tømme kjøleskapet fordi jeg skal til USA/Canada i 2 uker om et par dager.

Men skal love deg at den var saftig og god.

Oppskrift
700g Kjøttdeig
72g parmesan (det var det jeg hadde igjen)
6 skiver med bacon (hadde igjen)

Krydder - Jeg bare hiver oppi jeg, så kan dessverre ikke si hvor mye av hver
Sterk paprika - en del
Hvitløk
Løk - en del
Pepper - en del
Cummin
Koriander

Jeg bare blandet alt sammen i en bolle. Bacon ble først stekt og så knust oppi blandingen. Jeg lagde ganske 6 stor og tykke hamburgere og stekte dem i masse smør. Først på sterk varme og så lot jeg dem stå og putre på svak varme. Utrolig gode. En holder i massevis.


I dag hadde jeg bare en burger, men syntes det er veldig godt å servere på en tykk skive tomat med litt majones på. Snadder.

Ikke rå i midten, bare en bacon bit
Jeg har regnet på det, og i mine er det ca 0.5 karbs per hamburger

__________________
The Shrinking Line





Shrinking Line er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat