Vis enkelt innlegg
Gammel 09-02-10, 22:26   #31
fesmak
Medlem
 
fesmak sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: skedsmo
Innlegg: 346
fesmak er på en erverdig vei

Sv: Easy-Life februar 2010

Opprinnelig lagt inn av onlyxx, her.

Hei alle easylife damer

Syns det er kjempespennende å gå inn her å lese hvordan folk opplever å følge easylife
Nå er eg snart ferdig med dag 5 på kosterstatter, begynner å venne meg til smakene nå, mye lettere å få de i seg. I dag hadde eg en ganske tung dag på jobb, følte virkelig at kroppen ikke hadde det noe bra, ble veldig usikker og begynte å tenke på om kroppen ikke helt håndterte dette nye livet. Har ikke spesiell sultfølelse, så det er jo bra, men lysten på å putte noe i munnen er jo der da Uansett så kom formen seg igjen ut på ettermiddagen så nå er eg ved godt mot igjen. Noen flere som har merket at kroppen er litt rar eller?

Ellers gleder eg meg veeeldig til overimorgen, da er det nytt easylife møte med trening og veiing, spennende! Kunne jo ikke motstå fristelsen å hoppe på min egen badevekt i dag, og den viste faktisk -4 kg på 5 dager!! )

Ha en flott kveld alle sammen!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wdaSqA7/]

Hei

Det er helt vanlig å føle det slik du gjør. Jeg hadde det slik i nesten 2 uker, men det gikk over. Det gjør det nok for deg også. Kansje lurt å spise suppa også selv om den i starten smakte fy, men det går over det også. Kurslederen sa at den SKULLE ned uansett for den inneholder mye fiber og andre næringsstoffer, så den har jeg tatt hver dag. Jeg pisker den ut i lunkent vann og sper på med kokende. Da er den ikke verst. Er den litt kald smaker det ikke godt

fesmak er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Spis deg fri Svar med sitat