Ny: Lavkarbo i 2 dager, svimmel, kvalm og spenningshodepine
Startet med lavkarbo for nesten to dager siden, og har vært ganske mett, langvarig, men med sterk tendens til kvalme + spenningshodepine (spent muskulatur i hele overkroppen). Har også vært svimmel, men det var jeg samme dagen som jeg startet med lavkarbo.
Har spist laks, broccoli/blomkålpurè, eggerøre, bacon, rømme, fløte, drukket vann (nok), spist rå blomkål/broccoli, chili con carne uten ris. I går kveld kastet jeg opp og frøs.
Orker nesten ikke tanken på de matvarene jeg har spist.
Og dette allerede på dag 2.
Nå har jeg dristet med til et speltknekkebrø med mye solsikkekjerner og mye smør/majo/paprika/leverpostei til frokost.
Jeg er også litt trist fordi jeg ikke skal spise gjærbakst mer. 
LIkevel var jeg meget motivert fordi jeg har gjort undersøkelser som viste at kroppen min virkelig reakerte på karbohydratinntaket mitt, i tillegg med symptomer på at jeg ikke tåler det. Jeg bør unngå korn helt, iallefall for en lengre periode.
Er dette vanlige startreaksjoner?
Når går det i såfall over?
Det er mange som reagerer med vemmelse over alt det fete man bør ha i seg, så regner med at flere er kvalme? Jeg er vanligvis glad i fete ting, så hadde ikke regnet med å få aversjon så raskt.
Nå skal jeg søke etter oppskriften på Nøttebrød.
Blir glad for svar med erfaringer og oppbacking. 
|