Vis enkelt innlegg
Gammel 15-02-10, 17:30   #8
Cherry
Seniormedlem
 
Cherry sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.828
Cherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt av

Sv: PCOS og herbalife

Opprinnelig lagt inn av Indiekid, her.

..og proteinshaker er fin-fint, spesielt i forbindelse med trening.

Proteinshaker er ikke nødvendig i forbindelse med trening. Kroppen får i seg de proteinene den trenger så lenge man lever på ett ordentlig kosthold, og ikke på is og sukkerspinndietten. Vi trenger kun 0,5 til 2,5 gram protein pr kroppsvekt pr dag, avhengig av aktivitetsnivå, og kan kun nyttiggjøre oss av ca 40 gram protein hver 3. til 4. time. Alt over det er i det store og det hele bortkastet og kan i ekstremene tilfeller lagres som glukose aka fett i kroppen. Dessuten er det ett tonn sukker i dem.

Herbalife fungerer som slankekur for mange, men fungerer det sånn at man etterhvert glir over fra shaker til fast føde slik at kroppen rekker å venne seg til mat igjen? Jeg er alltid skeptisk til slike pulverdietter fordi de ødelegger kroppen innvendig om man bruker de for lenge (type 3 måneder med pulver på easylife) og fordi det krever en veldig, veldig stor dedikasjon for å holde på kuren til kiloene er av og deretter holde de vekke. Pulverkurer har jo en tendens til å medføre stort vekttap og deretter stort vektøkning hvor kiloene og alle deres venner og uvenner kommer tilbake. Dessuten smaker shakene papp .

Er herbalife en lavkarbovennlig diett forresten? 22 gram karbo i 4 porsjoner utgjør 88 gram karbo pr dag og det syns jeg er litt mye.. Jeg spør fordi for mange PCOsere så er restriksjoner i karbene det eneste som hjelper pga insulinen og styring på hormonene.

Cherry er avlogget   Min kostholdsfilosofi: A little bit of this, a little bit of that Svar med sitat