Vis enkelt innlegg
Gammel 17-02-10, 07:11   #22
SusieBlues
Seniormedlem
 
SusieBlues sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Bislett
Alder: 47
Innlegg: 3.854
SusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressursSusieBlues er en virkelig god ressurs

Sv: Synes dere virkelig det er godt?

Jeg koser meg veldig med lavkarbomat.
Men oppskriftene ser jeg på mest som inspirasjon. Jeg leser gjennom oppskriftene og kanskje tester de ut, men vi er alle forskjellige, med forskjellige preferanser og derfor må man gjerne tilpasse maten til hva man ønsker.
Men ta f.eks jukseris: jeg savner ikke ris, men testet denne blomkål"risen". Utrolig godt, synes jeg. Og barna vil heller ha det enn ris.. Vi spiser ikke jukseris som erstatning, men fordi det er godt og jeg hadde nok aldri tenkt ut slik tilbereding hvis ikke det var for oppskriftene her inne. Jeg har også lest gjennom mange av sauseoppskriftene og vet nå hva som skal til for å lage en saus slik at jeg elsker den.
Mitt tips er å ikke følge oppskriftene slavisk, men se hva som finnes billig på butikken og deretter søk litt rundt i oppskriftene etter inspirasjon til hva du skal lage.

Synes det virker rart å ikke like NOE lavkarbomat, for det er jo egentlig ikke noe nytt. Kyllingvinger, f.eks. Utrolig godt, ikke noe karbo.
Ta utgangspunkt i noe du liker, ikke begynn med rare oppskrifter bare fordi det er lavkarbo. Nå har jeg kalkunfilet og ytrefilet i kjøleskapet. Da er det jo bare å lage en god saus og fikse noen digge grønnsaker og middagen er lavkarbo og klar.

__________________
________________


Min journal: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=15258
SusieBlues er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat