Vis enkelt innlegg
Gammel 18-02-10, 10:29   #5
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Hjelp til å lavkarbisere denne sjokoladekaken...

Liknar litt på oppskrifta eg fann i ei cajun-kokebok i helga. Men den var det null mjøl i. Eg berre bytta ut sukkeret med splenda (dose-forholda står på pakken). Smelta sjokolade og smør saman og hadde i ein god skvett sterk kaffi, piska eggedosis med splendaen og egga, hadde i bakepulver og vaniljeessens. Kjølte ned sjokoladeblandinga litt før eg rørte det inn skei for skei i eggedosisen. Hadde i smurt form. Steikte vel nærare 2 timar på 120 grader, etter oppskrifta.
Den datt litt saman når den kjølte ned, men den var berre NYDELEG! Og nesten som konfekt når den fekk stå i kjøleskap.

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat