Vis enkelt innlegg
Gammel 18-02-10, 21:21   #3
Veggpryd
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 58
Innlegg: 2.462
Veggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt av

Sv: Nestargel ute av produksjon?

Pizzabunn. Jeg lager mye pizza, og har prøvd fiberhusk en gang. Den ble liksom litt seigere enn med Nestargel.

Med fiberhusk bør jo røra/deigen stå i ca. 15 minutter så den tykner, og det har jeg ikke alltid tid til....

Veggpryd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat