Sv: Hva blir karboinnholdet i vaniljesauskremen?
Opprinnelig lagt inn av Smakfull, her.
Jeg regnet ut i går at selve sausen inneholde omtrent bare karber. Og en pakke veier 29 gram. Så tror man kan regne med 28-29 g karber fra sausen Så da er det bare å addere karbene fra fløten.
Det blir vel ikke riktig?? Den inneholder 8 g karb pr 100 g ferdig saus. Ferdig mengde saus med 2,5 dl fløte (+ vann) ble ca 4,5 dl saus.
Hadde det blitt 28-29 g karber som du sier, skulle jo karbinnholdet vært nærmere 100 g pr 100 g, det er jo 8 g pr 100 g (laget med melk). Min teori er at karbinnholdet blir enda lavere, når man bytter ut melken med fløte, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal regne det ut.
__________________
2018: Ned 5-10 kg etter sykdomsperiode. (Tidligere vekttap: 21 kg i perioden 2007-2010)
|