Sv: Hva blir karboinnholdet i vaniljesauskremen?
Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.
Det skal være 7.5dl væske i sausen.
Om man får 8karber pr dl med melk, må det være 3.3 som kommer fra pulveret. 8 -4.7
Fløte har 3 karber pr dl, 7.5 totalt eller en pr dl væske totalt om du tilsetter 5 dl vann.
3.3 fra pulveret + 1 fra fløten burde bli ca 4.3 karber pr dl ferdig saus.
Ser at feberhodet mitt ikke klarte å trekke 4.7 fra 8 lenger oppe her!
Takk for svar. Dette høres for meg logisk ut. At det i 29 g pulver skulle være 29 g karb går jo ikke - når det skal være 8 g karb pr 100 g ferdig saus (når man lager sausen med melk).
__________________
2018: Ned 5-10 kg etter sykdomsperiode. (Tidligere vekttap: 21 kg i perioden 2007-2010)
|