Vis enkelt innlegg
Gammel 20-02-10, 13:23   #8
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Vekten står plutselig helt stille

Opprinnelig lagt inn av LiMe, her.

Hva er skyr? Forøvrig har jeg hatt det samme problemet. Plutselig sto vekta stille, selv om jeg hadde samme kostholdet som tidligere. Jeg har øket mengden mosjon, kutta i mengden tomater og proteinbrød, øket vannmengden og prøver å sise litt mindre. Nå går det veien igjen



Skyr er et islandsk meieriprodukt som Q-meieriet nå lager for å prøve å kapre yoghurt markede i Norge, http://www.kavli.no/wps/wcm/connect/Q/Produkter/Nye+produkter/NO-Q-nyhet-skyr. I tillegg så har de nå kommet med Skyr naturell. Skyr er ikke yoghurt det er egentlig en myk ost.

Sitat:

Skyr blir laget av skummet melk som pasteuriseres ved høy temperatur. Etter kjøling til ca 35 grader blir en blanding av melkesyrebakterier tilsatt. Denne blandingen er særegen for Skyr. Etter 15 – 20 timers fermentering blir den syrnede melken varmebehandlet og filtrert. Slik får man ut ostestoffet av melka. Ostestoffet gjennomgår så nok en varmebehandling og den ferdige Skyr’en kjøles ned for fylling i beger og deretter lagring. http://no.wikipedia.org/wiki/Skyr

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat