Vis enkelt innlegg
Gammel 21-02-10, 11:18   #108
Tojne
Juniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Fredrikstad
Innlegg: 26
Tojne er på en erverdig vei

Sv: Easy-Life februar 2010

Opprinnelig lagt inn av RitaBo, her.

Hei.
Jeg er helt ny her på forumet. Har gått på Easy Life i 2 1/2 uke og gått ned ca 8 kg. MEN, jeg er skrubbsulten store deler av dagen. Jeg har masse energi, stort sett, og har trent moderat nesten hver dag. Har ikke sjekka om jeg er i ketose, men skal kjøpe stix på mandag. Har lurt på om jeg er ketose i og med sulten?
Mitt andre problem er at jeg er litt skuffa over hele opplegget. Har lest alt i permen vi kjøper på kurset, og har ikke funnet mye annerledes eller nytt å lære!! Ikke at jeg er ekspert, men etter å ha vært jojo slanker av og på Grete Roede, Libra, Cambridge osv i over 20 år, vet jeg ikke om Easy Life er noe bedre/anderledes. Så jeg er vel redd for å innvestere mye tid, krefter og penger i dette opplegget for så å finne ut at jeg ender opp på lavkarbo og går ned vel så greit med det. Det kostholdet Easy Life anbefaler videre, er jo akkurat det jeg har spist før, selvom de er noe mer forsiktig i forhold til karbo. Synes ikke jeg får helt tak i hva kurslederen mener eller har som filosofi. Da jeg var på møte (en til en) før kursstart fikk jeg inntrykk av at kosterstatter var noe man gikk på ett par uker for å komme raskt i gang med vektnedgang i ketose. Men har jo forstått i løpet av disse 3 gangene på kurs at minimum 6 uker på kosterstatter vil være nødvendig for rask vektnedgang. Beklager at dette ble veldig langt, og kanskje forvirrende. Jeg får liksom ikke bestemt meg om jeg synes dette opplegget er bra eller ikke. Ønsker synspunkter fra andre.
Takk.

Jeg skjønner hva du mener RitaBo, var litt skeptisk selv.Men så klart man går ned i vekt av disse posene, gjorde jo det jeg også, men ikke på langt nær så mye som andre. For oss ble det både for dyrt og for mye karbo.

Men opplegget og oppfølgingen er jeg stooor fornøyd med, det er verdt alle pengene. Jeg stortrives på treningen og med alle instruktørene og det betyr mye for en som sliter med sosial angst.

Jeg synes easylife er genialt.

Tojne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat