Sv: Fettmengde ved 50-70 karber i døgnet?
Proteinmengden holdes stabil, men man på kutte ned på fettet tilsvarende det man øker på med karbo.
Som tidligere nevnt så er fett + karbo dårlig kombinasjon. Man må holde balansen.
Om jeg f.eks. spiser 5 % karbo er 65-70 % fett det optimale å ligge på (20-25 % protein).
Spiser jeg 25% karbo så er 50-55 % fett det optimale (20-25 % protein) osv. osv.
Sånn circa. Jeg pleier ikke å ligge så høyt som 50-70 karber, men jeg vil anta at jeg ville ha valgt å ligge på ca. 30-35 % fett. Men det er altså min egen høyst private erfaring. Hva hver enkelt tåler er jo veldig individuelt. Tåler man mer karber tåler man kanskje også mer fett i kombinasjonen.
Og med % så mener jeg ikke antall gram eller antall karber, det er viktig å være oppmerksom på.
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|