Sv: Creme fraiche opp i halsen!
En del karber i den chilien,ja, men bruker mindre enn en teskje, så da får det heller være. Er redd jeg lettere sprekker helt om jeg ikke kan variere maten litt.
Er oppskrifter her inne på en del sauser og krydderblandiner etc. Tror tom det er oppskrift på chilisaus.
Ellers har du jo varianter som å bruke stekesky med eller uten fløte, fløtestuede grønnsaker i alle varianter. Jeg elsker blomkålmos og bruker det til nesten alt. Tilsetter kun masse meierismør og noen fedd hvitløk (gjerne sånne fra Landlord som ligger i chili) før jeg bruker stavmikseren og får mos.
Kan nok bruke stavmikseren på andre kokte grønnsaker og smør også. Da får du jo en slags saus så maten ikke blir så tørr og du får kamuflert smøret litt.
Bare fantasien som stopper deg! Ta en titt i oppskriftsforumet eller i Gerds oppskrifter (linker i innlegget hennes over her)!
|