Vis enkelt innlegg
Gammel 11-05-05, 14:50   #1
Marianne
Livsdesigner
 
Marianne sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
Marianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastiskMarianne er bare helt fantastisk

Hvit fisk i vårløk- og ingefærsaus

2 porsjoner

3/4 dl tørr sherry eller vermut (jeg brukte hvitvin)
3 ss lett saltet soyasaus
2 ts sesamolje
4 vårløk, finhakket
1 ts frisk ingefær, revet
1 ts hvitløk, finhakket
2 hvite fiskefileter (torsk, hyse, hvitting eller tunge, ca. 450 g) (Jeg brukte Sei)

Forvarm stekeovnen til 200 grader C. Bland sammen sherry/vermut/hvitvin, soyasaus, sesamolje, vårløk, ingefær og hvitløk i en liten bolle. Legg fiskefiletene i en ildfast form. Øs marinaden over fisken og la den steke i 12 minutter eller til den er lett å dele i flak.

Næringsinnhold:
Pr.porsjon: 242 kcal, 35 g proteiner, 3 g karbohydrater, 6 g fett, 1 g mettet fett, 1154 g natrium, 45 mg kolesterol, 1 g kostfiber.

Fra South Beach-boka

Kjempegodt med dampkokte sukkererter og brokkoli

__________________
Marianne

I expand my life to include the possibilities of miracles!
Marianne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger Svar med sitat