Vis enkelt innlegg
Gammel 17-03-10, 12:41   #1
Ferskenbeinet
Seniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Rogaland
Innlegg: 904
Ferskenbeinet er ny på veien

Ferskenbeinets majones og skinke ”pizza”

Holder til 3-4 personer.

Bunn:
40g Hasselnøtt-kjerner
5g Olje
20g Linfrø
80g Mandler
50g Ost
10g Ketolyse bakemix
2 Egg
20g Sesamfrø
½ ts salt

Bland alt (tilsett evt noe krydder om ønskelig) og ha blandingen i en rund form (24cm). Stek på 175 grader i ca 20 minutt og avkjøl.

Fyll:
50g Majones (jeg brukte ferdig, hjemmelaget får 2 mindre karber totalt)
50g Seter rømme
3 hardkokte egg
150g Bogskinke
50g Løk
50g Paprika
50g Purre
125g Ost

Bland majones og rømme, smør det utover den avkjølede bunnen. Del eggene på langs og tvers i eggedeler og strø over. Ha på resten av fyllet og topp med osten. Gjerne litt ekstra krydder også. Stek på 220 grader i ca 15 minutter.

Server med salat

Næringsinnhold i hele sulamitten (1050g) blir da ca:
Kcal 2777
Protein 139g
Karbohydrat 18g
Fett 228g

Enjoy!

__________________


Sist redigert av Ferskenbeinet : 17-03-10 kl 14:13.
Ferskenbeinet er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat