Vis enkelt innlegg
Gammel 21-03-10, 18:26   #19
Cherry
Seniormedlem
 
Cherry sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.828
Cherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt avCherry har veldig mye å være stolt av

Sv: "Slik blir brokkoli godt"

Jeg bruker en sånn der dampeting...åh...en sånn der sølvrist som man klapper sammen til en halvkule...aner ikke hva den heter. Skjærer opp brokkoli og legger oppi der, har bittelitt vann i ei gryte og legger dampetingen oppå der, slenger på ett lokk og lar det stå til i noen minutter til den er passe mør.

Merk at jeg bruker alltid fersk brokkoli, ikkno frysevare. Jeg kan ikke lengre fordra de frossne grønnsaksblandingene. Og ikke kan jeg fordra brokkoli slik jeg brukte å koke den før heller, en halvtime på full fosskoking

Cherry er avlogget   Min kostholdsfilosofi: A little bit of this, a little bit of that Svar med sitat