Vis enkelt innlegg
Gammel 22-03-10, 00:07   #47
nonta
Medlem
 
nonta sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: Kr.Sand
Innlegg: 270
nonta har en fantastisk aura rundt segnonta har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Synes det er så mye prat om erstatninger?

Opprinnelig lagt inn av BitTorres, her.

Maltitol og xylitol påvirker blodsukkeret hos de aller fleste, ref Dag Viljen/mat og helse. Johannesbrødkjernemel er vel kanskje greit (ettersom flere her på lavkarbo bruker det) men hvete eller potetmel er det jo ikke "legitimt" å jevne sauser med akkurat.

For ordens skyld mente jeg selvfølgelig ikke at hvete er legitimt på lavkarbo, men at jkb er et naturlig produkt og slik hvete er vanlig å jevne med i et vanlig kosthold er ikke jkb et kustig stoff, og dermed like naturlig og bra å jevne med på et lavkarbokosthold.

Maltiotol og xylitol går inn under samlebetegnelsen polyoler (sammen med en rekke andre) så vi er enige der...

__________________




Min blogg: http://purefoodlifestyle.blogspot.no/
nonta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: PureFood Lifestyle Svar med sitat