Diverse spørsmål
Hei!
Har nå holdt på en uke med lavkarbo. Kom over dette forumet, og det er tydelig at jeg hadde mye å lære. Har lest mye her inne nå, og jeg har blitt mye klokere på mange områder. Sitter likevel igjen med noen spørsmål.
Det jeg har spist/drukket sålangt er:
Egg og bacon
Karbonade (Gilde) og løk
Entrecote og salat med ananas og mais
Strimlet svinkjøtt med salat
Selvkrydret kylling med skinn
Gulrøtter
Appelsiner
Epler
Appelsinjuice
Har nå forstått det slik at appelsiner, epler, eplejuice, ananas og mais ikke bør få stor plass i kostholdet? Har av en eller annen grunn fått for meg at frukt er topp, og derfor også appelsinjuice. Løk har jeg lest litt forskjellig om uten å bli klok på. Bør man helst ikke spise så mye løk heller? Videre er jeg litt nysjerrig på om skinnet på kyllingen ikke bør spises, eller om det bare er greit å få med seg fettet? En siste ting jeg leste her et sted på forumet var at bernaisesaus fra fjordland var grei å bruke? Trodde egentlig til min store fortvilelse at saus var no-go, så er interessert i å høre andre sauser som man evt kan bruke til kylling og kjøtt.
|