Tråd: Sveitserform
Vis enkelt innlegg
Gammel 22-03-10, 20:17   #1
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sveitserform

Jeg fant en oppskrift i en gammel kokebok og med en liten vri, ble den svært så lavkarbovennelig!

Sveitserform
4-6 pers

750g kjøttdeig
150g hakket kokt skinke
200g løk
150g fløte
2 egg
200g sveitserost, revet

Krydder etter smak, gjerne en bunt persille og litt hvitløk

Jeg satt bollen på vekten og hadde alt oppi. Eltet noen minutter.
Så smurte jeg en ildfast form med litt smør og la kjøttdeig og ost lagvis, avsluttet med ost på toppen.

Stekes på 200 grader 45- 60 min.
Jeg hadde en stor flatbunnet form, da holdt det med 45 min.

Totalt 24 karber

Pr 100g ferdig mat:
Karber: 1,5
Fett: 15
Protein: 15
Kcal: 197

Serveres med det man måtte ønske, gjerne en litt het blomkålmos!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat