Gravid - hva nå?
Er gravid og har gått på LCHF og skaldemann de siste 2 månedene. Vil ikke starte opp å spise sukker, karbs og stivelse igjen bare for jeg er gravid. Jeg er slank og gikk over til LCF for helsas skyld, og skal derfor ikke gå ned noe mere nå (170 høy og veier 62 kg). Har masse ledd og muskelsmerter som jeg hadde håpet skulle bli bedre. Jeg har fått mye mere overskudd, og på toppen av det hele klart kunststykket å bli gravid, noe jeg har prøvd fra og til på i over 3 år!
Ser inne på forumet her at mange velger å gå over til Fedon eller Atkins vedlikeholdsfasen når de er gravide. Klarer ikke å se hvor mange karber dere da spiser om dagen. På LCHF spiser jeg ned til 10 karber om dagen, noe jeg selvsagt må øke nå. Så dere som har spist lavkarbo under svangerskapet, hvor mange karber om dagen spiser dere? Hvordan har dere fordelingen mellom fett, proteiner og karbohydrater?
Blir veldig glad for innspill 
|