Vis enkelt innlegg
Gammel 25-03-10, 11:47   #9
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Hva er best som bunn i ostekake?

Opprinnelig lagt inn av plastbox, her.

Angående sukkeralkoholer virker det som om folk generelt her på forumet tror det er fritt frem med disse. Er desverre slik at sukkeralkoholer bare er bra for munnen, da de i fordøyelsessystemet brytes ned til... *trommevirvel* sukker.

F.eks. "sukkerfri" Fisherman's Friend som inneholder 91g sorbitol per 100g (pluss noe mentol) inneholder faktisk 97g karbohydrater per 100g. Generelt vil alle søtningsstoffer som slutter på -ol (sorbitol, mentol, maltitol, osv.) gi nøyaktig samme effekt på kroppen som å spise samme mengde sukker. =(

Er stadig diskutert, dette med sukker og søtstoffer Her feks...

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat