Vis enkelt innlegg
Gammel 31-03-10, 20:47   #1
wollafruen
Medlem
 
wollafruen sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Alder: 41
Innlegg: 382
wollafruen er virkelig snillwollafruen er virkelig snillwollafruen er virkelig snillwollafruen er virkelig snill

Off lavkarbo i påsken...hvordan "setter man opp" dagen da? (mat)

Jeg har gitt meg selv lavkarbofri i påsken. Kvikk Lunsjen ble rett og slett for "tradisjonell", det hørte liksom med da jeg var på skitur på fjellet. Og i hyttesofaen etterpå var det helt herlig med litt av det jeg vanligvis ikke spiser. Og akkurat disse dagene har jeg bestemt meg for å bare kose meg med det

Men så til spørsmålet:

Når jeg en dag spiser en del godterier/sjokolade (mot normalt (selvfølgelig) ingenting, når jeg kjører lavkarbokost) - hvordan "jevner" jeg ut dette med all annen mat? Hva skal jeg spise/ikke spise for å gjøre minst mulig ugang med kroppen og vekten?

Kosten for øvrig er det ingen endring i, jeg spiser ikke brød, ris, pasta, mel, sukker, melk, juice, frukt, men hva med fettet? Er det ikke fett OG karb som gjør at vekten stiger? Bør jeg nå spise magrere for å "jevne" ut litt?

Jeg har et langsiktig mål på min kostholdsendring, derfor har jeg gitt meg selv lov til å falle for noen fristelser nå i påsken.

__________________
2018: Ned 5-10 kg etter sykdomsperiode. (Tidligere vekttap: 21 kg i perioden 2007-2010)
wollafruen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo 70-5-25 Svar med sitat