Sv: Sukkerbrød - uten sukker
Opprinnelig lagt inn av nite66, her.
Ser deilig ut .
Du skriver at du bytter ut litt av sukrinen med stevia. Har også prøvd meg på det av og til. Men, synes det er vanskelig å finne ut hvor mye stevia jeg skal bruke. Det ble ikke så godt med iskrem med stevia . Selv om jeg ikke brukte mye, smakte det lakris.
Kunne tenke meg å ha med denne kaken på besøk i morgen til tante og onkel som er nysgjerrig på om lavkarbo er noe for dem.
Merkelig, mine stevia har aldri smakt lakris... jeg bruker det i så å si allt jeg baker. Hadde det i is nå nettopp - ble veldig bra. Men som regel kombinerer jeg det med sukrinn sånn som jeg skrev over. Hvilken Stevia bruker du? Tror merket varierer veldig. Jeg kjöper fra USA, bruker mest merket NuNaturals, selges på iherb.
http://www.iherb.com/NuNaturals-Stevia
__________________

|