Vis enkelt innlegg
Gammel 08-04-10, 00:37   #8
Supera
Seniormedlem
 
Supera sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Moi
Alder: 41
Innlegg: 4.053
Supera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastisk

Sv: Lavkarbopølser på kiwi

Opprinnelig lagt inn av Gange, her.

Bruker sukker for å motvirke t.d. eddik eller sitronsyre som er der for å få ut smak.

Så det spelar inn ein del på smaken faktisk, bruker det veldig ofte i catering.

Aha. Men hva skulle de motvirke her da?

Svine- og storfehjerter
svinekjøtt
småflesk
salt
krydder
Kons. E-250 (natriumnitritt)
antioks. E-300 (askorbinsyre)
antioks. E-301 (natriumaskorbat)

__________________
-smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!

Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
Supera er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tester ut ZC Svar med sitat