Vis enkelt innlegg
Gammel 11-04-10, 10:18   #1
Fnutte
Medlem
 
Fnutte sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 411
Fnutte er virkelig snillFnutte er virkelig snillFnutte er virkelig snillFnutte er virkelig snill
Question

Tips til frysing av mat

Lurer på om det er noen som har råd på hva slags mat som kan fryses og også hva som ikke bør fryses?

Jeg har i perioder en travelt liv og har derfor ikke så mye tid til å forberede lunsjer/middager akkurat den dagen, og da er det helt suverent å bare ta opp fra noe fra fryseren. Er da i utgangspunktet ute etter "hele" måltider slik at man slipper å gjøre annet enn å varme opp eller eventuelt ta litt salat ved siden av.

Det jeg har fryst hittil som har fungert bra er:

"Pizza" uten bunn
Kjøttdeiggryter
Medisterkaker/kjøttkaker
Lavkarbobrød


Håper på mange gode tips

__________________




til alle fra Fnutte
Fnutte er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat