Vis enkelt innlegg
Gammel 12-04-10, 11:31   #7
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Olje til steking

Opprinnelig lagt inn av Arka, her.

Takk for svar. Da skal jeg prøve kokosolje. Klarer ikke smaken av smør til stekingen dessverre.
Kjøper du kokosolje på helsekost?

Friterer du maten du da? For varmt smør blir ødelagt og smaker ikke godt. De kan si hva de vil om nøttebrunt smør, det smaker ikke godt og er blitt varmet opp for mye. Jeg steker alltid i smør og passer på å ikke steke på for høy varme for å beholde smaken på både fett og mat.
Men eller den cocosaen med brun etikett er grei steke i, men for dyr for min del.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat