Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-10, 17:13   #1
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Stekt andebryst med appelsinsaus...

De har nydelige Franske andebryst i frysen på Eda super

1 andebryst m skinn pr pers
salt og pepper
2ss heistad lett apelsin marmelade
1/2 kalvebuljongterning
1-2 ts bringebæredikk
1,5 dl vann
ca 50 g smør(smak til)
1 liten ts JBK

Rut opp skinnet som på skinkestek. Bare små ruter.
Salte og peppre.
Varm litt fett i panna og stek brystene med skinnsiden ned på god varme men ikke max....i 5 min. Snu brystene og stek videre i 10 min.
Hold de varme men ikke pakk de inn i folie, da mister de sprøheten.

Saus:
Bland marmelade,vann, buljong og edikk i en kjele.
Kok opp og rør inn JBK.
Ta kjelen av varmen og ha i klatter med kaldt smør som du rører inn i sausen til du liker smaken og konsistensen.
Den skal ha et frisk, sur-søtt preg.

Serveres med dampede grønsaker og evnt en selleripuree

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat