Sv: Hva er årsaken
Jeg startet med South Beach, for jeg trodde jeg ikke ville klare meg uten mer karber. Men fant ut at jeg ikke var så karb-avhengig alikvel, men mer glad i koteletter, kjøttdeig, pølser, rømme/creme fraiche og ikke minst ost! Så da gav jeg heller avkall på c-måltidet (som det heter hos Lindberg, litt fullkornspasta, eller et knekkebrød, etc).
Nå er jeg på et matnivå som er lett å tilpasse til familien, det er enkelt og følge for alle (altså mannen som av og til lager mat), jeg veier ikke mat eller teller karber. Noen dager er jeg i ketose, andre dager antagligvis ikke.
Dessuten skeier jeg planlagt ut en dag i uka, feks med en sjokolade croissant. Har forsøkt ha ingen dager med utskeielser, men da havner jeg helt ut på viddene!
Litt mer fett enn SB/Lindberg gjør meg mettere, mindre blodsukkersvingninger.
Men for glad i salater og grønnsaker til Ketolyse.
__________________
FAILURE IS NOT AN OPTION!

|