Vis enkelt innlegg
Gammel 22-04-10, 13:04   #5
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Rette og "feil" karber?

Også en annen ting, de karbohydratene i kjøttpølse kommer ikke bare fra melk, men fra potetstivelse, noe som påvirker blodsukker, insulinutsondring og til fettlagring. Det spiller jo en stor roller hvor karbene kommer fra, og de skal jo ikke komme fra potetstivelse, det påvirker jo blodsukkeret kjappere enn hvitt sukker gjør!

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat